Home – Ank ter Kuile Kunstschilder

Galerie Novia / Ank ter Kuile verhuisd naar Doorn in februari 2019. 

Cursus doorn

Cursus schilderen Doorn

Lessen Tekenen en Schilderen

In de maand juni en juli 2019 heb ik geen vaste les afspraken.
Wilt u een keer komen om kennis te maken en/of een les te volgen

neem dan contact met mij op voor een afspraak: 06 145 30 508 of eaterkuile@galerienovia.nl

************************************************************************

Creatieve Workshops en Cursussen
tekenen en schilderen 2019 – 2020

Nog niet ingepland.

A Cursus Figuratief tekenen en schilderen bij Maarnwijzer en in mijn atelier.
B Cursus Beeldende Vorming

Open dagen Atelier Galerie Novia.

Gezichtslaan 13, 3941 JD Doorn

Zaterdag 24 augustus van 14.00 – 17.00 uur

Informatie cursussen 2019 – 2020
Uitverkoop !

In februari 2019 ben ik verhuisd van Stameren in Maarn naar de Gezichtslaan in Doorn.

Tijdens de open dagen kunt u mijn nieuwe atelier bezoeken en vrijblijvend informatie krijgen over de cursussen die in het najaar gaan beginnen.

Opruiming atelier.
Voor een nieuw begin moet er ook opgeruimd worden.
Meerdere schilderijen, glaswerken e.d met grote kortingen.


Mijn naam is Ank ter Kuile.
Kunstopleidingen heb ik gevolgd in Enschede, Parijs en Amsterdam. Gedurende de jaren die volgende heb ik geregeld bijscholing gehad in de vorm van cursussen in binnen en buitenland.

Sinds 2004 ben ik professioneel met de kunsten bezig. Met mijn bedrijf Novia heb kunstevenementen georganiseerd, het digitale kunstmagazine “Uit-je” opgezet (wat inmiddels niet meer bestaat) en workshops aan bedrijven gegeven.
Naast mijn vrije werk geef ik regelmatig cursussen en workshops aan particulieren.

Ik schilder, teken en schrijf voornamelijk, maar daarnaast werk ik ook met andere materialen en maak 3D objecten, o.a. van glas. Ik werk in projecten, zodat ik mij nog meer kan verdiepen. Ook werk ik graag in opdracht, portretten en bijzondere schilderijen met emotionele waarde.

In het kader van Kunstenaar belicht is er in 2015 een korte documentaire over mij gemaakt. Het geeft u een beeld over wie ik ben, de wijze waarop ik werk en wat ik graag wil overbrengen.
Deze instelling zit zeker in de wijze waarop ik les geef.

De filmpjes (en andere) staan op Youtube. Kunstenaar belicht duurt 18 minuten. De teaser van 1 minuut.

______________________________________________________________________________

Korte Documentaire.Over de beginperiode in Parijs en de werkwijze van Ank.

Teaser 1 minuut: https://youtu.be/QoALY7L4TZM

Korte documentaire over het werk van Ank ter Kuile kunstenaar, najaar 2015.
Groot scherm op YouTube: Kunstenaar belicht Ank ter Kuile.

hier meer interviews en documentaires 


Remember …

Categories:

Remember … and celebrate the future. Eerste wereldoorlog – poppy’s Met dit mooie symbool herinneren niet stilstaan maar de toekomst in! Acryl op canvas collage print van klaprozen 85 x 65 cm The poppy has a long association with Remembrance Day. But how did the distinctive red flower become such a potent symbol of our […]

Read more

In me

Categories:

In me – verborgen gedachten. Laat kinderen nog even kind zijn nog even in hun eigen wereld Acryl op canvas collage print van roosjes 75 x 50 cm Prijslijst    

Read more

Vrijheid in verbondenheid

  Vrijheid in verbondenheid – Noord Korea De jeugd heeft de toekomst! In de hoop dat ze niet vluchten maar zullen strijden voor een nieuwe toekomst een toekomst in hun eigen land zonder onderdrukking en geweld. Acryl op canvas met collage print van vrouwelijke soldaten. 75 x 50 cm verkocht

Read more

Vrije vogel

Categories:

Vrije Vogel – Japan Gemengde techniek op linnen in zwart houten lijst met goudkleurige rand. Doekmaat 100 x 70 cm Japan heeft ongeveer 125 miljoen inwoners. Het sterftecijfer ligt hoger dan het geboortecijfer. Als het zo doorgaat verwachten wetenschappers dat er over 1000 jaar geen japanners meer zullen bestaan. Een bizar gegeven. Tevens trekken ze […]

Read more

Dreaming

Dreaming Nieuwe techniek! Schilderij met acrylverf gemaakt op een zelf digitaal ontworpen veertjes achtergrond en afgedrukte canvasdoek. Ingelijst in een zwart houten lijst met zilveren randje. Schilderij excl. lijst is 50 x 40 cm Prijslijst

Read more

Wereldvrouw

Categories: ,

Uiteindelijk zijn we allemaal maar gewoon mens! 1 vrouw uit 9 werelddelen                  

Read more
UA-7456179-1